Erhvervsrengøring

A.K. Rengøring tilbyder rengøring for erhvervskunder - eksempelvis butikker, kontorer og institutioner. Vi aftaler en fast pris, som bliver udregnet efter hvor mange timer, vi skal bruge på at løse de opgaver, som vi aftaler. Vi rykker ud i hold på mindst to personer, for vores erfaring viser, at arbejdet bliver løst mere effektivt, hvis vi fordeler opgaverne ud på flere hænder.

KUNDERNE SIGER:

Per Overgaard, J.P Jacobsen centeret: "Vi er alle i J..P. Jacobsen centeret meget tilfredse med A.K. Rengøring. De er top professionelle og til at stole på. Og så kender de alle hjørner i hele huset, for der kommer de også. Jeg hører eksempelvist dagligt, at der er så pænt på toiletterne. "

Kjeld Pedersen, indehaver Kellpo A/S: "Vi har i to år benyttet A.K. Rengøring til rengøring pa Kellpo A/S, og vi har i al den tid kun oplevet, at de leverer et flot stykke arbejde. A.K. Rengørings koncept med at arbejde i teams fungerer super godt. Vi oplever A.K. Rengøring som fleksible og klar til enhver rengøringsopgave."

Ulla, Salon Karma: "At hyre A.K. Rengøring til at komme en gang i ugen, er den bedste investering, vi har gjort! Det letter vores arbejde rigtig meget, at vi ikke selv skal stå for rengøring efter lukketid. Det er altid en kæmpe fornøjelse at møde ind til en fin og ren salon både for os og kunderne." 

Din garanti for:​

  • Personlig kontakt og opfølgning på udført arbejde
  • Kvalitet
  • Konkurrencedygtige priser

Et godt tilbud til din arbejdsplads

Udfyld formularen og jeg ringer dig op, med et super godt tilbud til din arbejdsplads

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

A.K. Rengøring

CVR: ​35084193

Adresse​

Vestergårdsvej 3

7700 Thisted

Kontakt

Telefon: 22 92 51 30​

E-mail: akorsgaard_s@yahoo.dk